moje narozky 4. 8.

a blogu narozky 5. 2


http://bonboneq4ewer.blog.cz/0908/1-sonc-2-kolo hlásněte pro mě . jsem tam z Fabianem Hablingem- Killerpilze

Christopher Judge- životopis, filmografie a fotka

28. března 2009 v 17:09 | Wikolka |  Christopher Judge
Christopher Judge
Povolání: herec
Věk: 44
Datum narození: 13. 10. 1964
Místo narození: Los Angeles, Kalifornie, USA
Znamení: Váhy

Přestože kariéra Christophera Judge se zdá být předurčena jako hráče Amerického fotbalu, neboť získal fotbalové stipendium na University of Oregon, třikrát byl All-American a hrál v Hula Bowlu, on věděl, že chce být hercem.
Když byl v Oregonu, zůčastnil se konkursu na konferenciéra ranní šou West Coast FOX KLSR. Jeho vtipný pětiminutový monolog mu získal tuto práci a tím vyřadil tisíce jiných zájemců. Díky tomu se objevil v několika komediálních šou jako "Martin", "The Fresh Prince of Bel Air", "Lush Life" a "The Jamie Foxx Show". Dále hrál v "The Burning Zone", "Wise Guy", "21 Jump Street", "MacGyver" a "Gabriel's Fire", než se stal stálou hvězdou v "Sirens", kde hrál Richieho Stylese. Objevil se také ve filmech "The Glory Years", "Little Feet", "Bird on a Wire", "Cadence" a "House Party", kde hrál Milese. Roku 2001 hrál společně s Jennifer Beals v "Out Of Line".
Christopher Judge studoval drama ve vyhlášeném Howard Fine Studio v Los Angeles a je stále zapáleným atletem. V přestávce mezi natáčením SG-1 si splnil sen a nahrál první CD. První singl se jmenoval "We're Going to Take Our Clothes Off." Dále namluvil postavy v animovaných seriálech "Action Man" (Simon Gray), "Book Of Virtues" (Plato) a "X-MEN" (Magneto).
Christopher Judge rád tráví svůj volný čas se svými dětmi Christopherem, Cameron a Catrinou.

Filmografie


2008 -Hvězdná brána: Návrat (StarGate: Continuum) role: Teal'c
2008 -Hvězdná Brána: Archa pravdy (StarGate: The Ark of Truth) role: Teal'c
2008 -Turok role: Jericho
2007 -Dog's Breakfast, A role: Chris
2005 -Blízko nepříteli (Personal Effects) role: Nate Wall
2004 -Stargate: Atlantis role: Teal'c
2002 -Sněžní psi (Snow Dogs) role: Dr. Brooks
2001 -Romantická komedie 101 (Romantic Comedy 101) role: Nigel
2000 -Andromeda role: Achilles Avatar / ...
1998 -Bane role: Teal'c
1997 -Hvězdná brána (TV) (Stargate SG-1) role: Teal'c / ... (211 episodes, 1997-2007)
1990 -Pták na drátě (Bird on a Wire) role: Cop at Cafe


2008 -Hvězdná brána: Návrat (StarGate: Continuum) role: Teal'c
2008 -Hvězdná Brána: Archa pravdy (StarGate: The Ark of Truth) role: Teal'c
2008 -Turok role: Jericho
2007 -Dog's Breakfast, A role: Chris
2005 -Blízko nepříteli (Personal Effects) role: Nate Wall
2004 -Stargate: Atlantis role: Teal'c
2002 -Sněžní psi (Snow Dogs) role: Dr. Brooks
2001 -Romantická komedie 101 (Romantic Comedy 101) role: Nigel
2000 -Andromeda role: Achilles Avatar / ...
1998 -Bane role: Teal'c
1997 -Hvězdná brána (TV) (Stargate SG-1) role: Teal'c / ... (211 episodes, 1997-2007)
1990 -Pták na drátě (Bird on a Wire) role: Cop at Cafe


2008 -Hvězdná brána: Návrat (StarGate: Continuum) role: Teal'c
2008 -Hvězdná Brána: Archa pravdy (StarGate: The Ark of Truth) role: Teal'c
2008 -Turok role: Jericho
2007 -Dog's Breakfast, A role: Chris
2005 -Blízko nepříteli (Personal Effects) role: Nate Wall
2004 -Stargate: Atlantis role: Teal'c
2002 -Sněžní psi (Snow Dogs) role: Dr. Brooks
2001 -Romantická komedie 101 (Romantic Comedy 101) role: Nigel
2000 -Andromeda role: Achilles Avatar / ...
1998 -Bane role: Teal'c
1997 -Hvězdná brána (TV) (Stargate SG-1) role: Teal'c / ... (211 episodes, 1997-2007)
1990 -Pták na drátě (Bird on a Wire) role: Cop at Cafe


Fotka

Christopher Judge

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Díváš se rád/a na Hvězdnou Bránu

Jo
Trochu
Vůbec

Komentáře

1 newkax newkax | Web | 28. března 2009 v 23:50 | Reagovat

jo, tak s ním jsem moc jiných filmů neviděla

2 cmomzega cmomzega | E-mail | Web | 29. května 2009 v 3:22 | Reagovat

mpxIfJ  <a href="http://xdrwrfbpvkoa.com/">xdrwrfbpvkoa</a>, [url=http://aifnncthddbi.com/]aifnncthddbi[/url], [link=http://jwrecmmzzzue.com/]jwrecmmzzzue[/link], http://hgnjrkdmwmij.com/

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama