moje narozky 4. 8.

a blogu narozky 5. 2


http://bonboneq4ewer.blog.cz/0908/1-sonc-2-kolo hlásněte pro mě . jsem tam z Fabianem Hablingem- Killerpilze

Březen 2009

Thailer na Stargate Universe

31. března 2009 v 19:05 | Wikolka |  Stargate:Universe

A později budou i fotečky

Moje nástěnka Stargate

30. března 2009 v 16:34 | Wikolka |  Fotečky


P.S.: to jsem si vytvořila sama. Ty fotky jsou vytisklé a jsou černobílé. Ale to podle mě nvadí. Mě se to moc líbí a tahle nástěnka mi vysí přímo nad postelí.....A doufám, že se líbí taky. A písejte komenty!!!


Adresy

29. března 2009 v 6:55 | Wikolka |  Jiné informace
ATTN: Amanda Tapping Fan Letter,
Sanctuary Productions,
7950 Enterprise Way,
Burnaby, BC,
V5A 1V7
Canada

Ben Browder
The Gersh Agency
232 North Canon Drive
Beverly Hills, CA 90210
USA

Richard Dean Anderson
ICM Los Angeles
10250 Constellation Boulevard
Los Angeles, CA 90067
USA

Michael Shanks
Jay D. Schwartz & Associates
3151 Cahuenga Blvd West
Suite 220
Los Angeles, CA 90068
USA

Claudia Black
VOX Inc.
5670 Wilshire Blvd.
Suite 820
Los Angeles, CA 90036
USA


Joe Flanigan
John Carrabino Management
5900 Wilshire Boulevard
4th Floor
Suite 406
Los Angeles, CA 90036
USA

Paul McGillion
Lauren Levitt & Associates Inc.
3rd Floor
1525 West 8th Avenue
Vancouver, BC V6J 1T5
Canada

nebo:
Opus Entertainment
5225 Wilshire Blvd.
Suite 905
Los Angeles, CA 90036
USA

David Hewlett, Kavan Smith
Northern Exposure Talent Management, Ltd.
Unit 1
2888 Birch Street
Vancouver, BC V6H 2T6
Canada


Jason Momoa
c/o CLM Management
PO BOX 395
Norwalk, IA 50211
USA

nebo:

Jason Momoa
Agency for the Performing Arts L.A.
405 S Beverly Drive
Beverly Hills, CA 90212-4425
USA

Rachel Luttrell
c/o Nicole Nassar PR
1111 10th Street
Suite 104
Santa Monica, CA 90403
USA

Torri Higginson
PMK/HBH
700 San Vicente Boulevard
Suite G 910
West Hollywood, CA 90069
USA

Beau Bridges
Creative Artists Agency
2000 Avenue of the Stars
Los Angeles, CA 90067
USA

Robert Picardo
Sovereign Talent Group
10474 Santa Monica Blvd.
Suite 301
Los Angeles, CA 90025
USA

Amanda Tapping Fan Letter,
Sanctuary Productions,
7950 Enterprise Way,
Burnaby, BC,
V5A 1V7
Canada
P.S:Doufám, že se ty adresy budou líbit. Ale já asi nikomu nenapíšu. A není to o tom, že bych mela strach nebo něco jiného. Ale je to o tom, že by tomu asi ani nerozuměli nebo by to ani po mě nepřečetli. A Sbénko doufám, že ti nevadí, že jsem to od tebe okopírovala.......


Christopher Judge- životopis, filmografie a fotka

28. března 2009 v 17:09 | Wikolka |  Christopher Judge
Christopher Judge
Povolání: herec
Věk: 44
Datum narození: 13. 10. 1964
Místo narození: Los Angeles, Kalifornie, USA
Znamení: Váhy

Přestože kariéra Christophera Judge se zdá být předurčena jako hráče Amerického fotbalu, neboť získal fotbalové stipendium na University of Oregon, třikrát byl All-American a hrál v Hula Bowlu, on věděl, že chce být hercem.
Když byl v Oregonu, zůčastnil se konkursu na konferenciéra ranní šou West Coast FOX KLSR. Jeho vtipný pětiminutový monolog mu získal tuto práci a tím vyřadil tisíce jiných zájemců. Díky tomu se objevil v několika komediálních šou jako "Martin", "The Fresh Prince of Bel Air", "Lush Life" a "The Jamie Foxx Show". Dále hrál v "The Burning Zone", "Wise Guy", "21 Jump Street", "MacGyver" a "Gabriel's Fire", než se stal stálou hvězdou v "Sirens", kde hrál Richieho Stylese. Objevil se také ve filmech "The Glory Years", "Little Feet", "Bird on a Wire", "Cadence" a "House Party", kde hrál Milese. Roku 2001 hrál společně s Jennifer Beals v "Out Of Line".
Christopher Judge studoval drama ve vyhlášeném Howard Fine Studio v Los Angeles a je stále zapáleným atletem. V přestávce mezi natáčením SG-1 si splnil sen a nahrál první CD. První singl se jmenoval "We're Going to Take Our Clothes Off." Dále namluvil postavy v animovaných seriálech "Action Man" (Simon Gray), "Book Of Virtues" (Plato) a "X-MEN" (Magneto).
Christopher Judge rád tráví svůj volný čas se svými dětmi Christopherem, Cameron a Catrinou.

Filmografie


2008 -Hvězdná brána: Návrat (StarGate: Continuum) role: Teal'c
2008 -Hvězdná Brána: Archa pravdy (StarGate: The Ark of Truth) role: Teal'c
2008 -Turok role: Jericho
2007 -Dog's Breakfast, A role: Chris
2005 -Blízko nepříteli (Personal Effects) role: Nate Wall
2004 -Stargate: Atlantis role: Teal'c
2002 -Sněžní psi (Snow Dogs) role: Dr. Brooks
2001 -Romantická komedie 101 (Romantic Comedy 101) role: Nigel
2000 -Andromeda role: Achilles Avatar / ...
1998 -Bane role: Teal'c
1997 -Hvězdná brána (TV) (Stargate SG-1) role: Teal'c / ... (211 episodes, 1997-2007)
1990 -Pták na drátě (Bird on a Wire) role: Cop at Cafe


2008 -Hvězdná brána: Návrat (StarGate: Continuum) role: Teal'c
2008 -Hvězdná Brána: Archa pravdy (StarGate: The Ark of Truth) role: Teal'c
2008 -Turok role: Jericho
2007 -Dog's Breakfast, A role: Chris
2005 -Blízko nepříteli (Personal Effects) role: Nate Wall
2004 -Stargate: Atlantis role: Teal'c
2002 -Sněžní psi (Snow Dogs) role: Dr. Brooks
2001 -Romantická komedie 101 (Romantic Comedy 101) role: Nigel
2000 -Andromeda role: Achilles Avatar / ...
1998 -Bane role: Teal'c
1997 -Hvězdná brána (TV) (Stargate SG-1) role: Teal'c / ... (211 episodes, 1997-2007)
1990 -Pták na drátě (Bird on a Wire) role: Cop at Cafe


2008 -Hvězdná brána: Návrat (StarGate: Continuum) role: Teal'c
2008 -Hvězdná Brána: Archa pravdy (StarGate: The Ark of Truth) role: Teal'c
2008 -Turok role: Jericho
2007 -Dog's Breakfast, A role: Chris
2005 -Blízko nepříteli (Personal Effects) role: Nate Wall
2004 -Stargate: Atlantis role: Teal'c
2002 -Sněžní psi (Snow Dogs) role: Dr. Brooks
2001 -Romantická komedie 101 (Romantic Comedy 101) role: Nigel
2000 -Andromeda role: Achilles Avatar / ...
1998 -Bane role: Teal'c
1997 -Hvězdná brána (TV) (Stargate SG-1) role: Teal'c / ... (211 episodes, 1997-2007)
1990 -Pták na drátě (Bird on a Wire) role: Cop at Cafe


Fotka

Christopher Judge



Rozcestníky

28. března 2009 v 6:28 | Wikolka |  Jiné informace

Blog

------Videjka
------Tapetky
------Sbénka
------Povídky
------Fotečky
------Fanclub

Stargate- Antlantis-popis seriálu

27. března 2009 v 14:57 | Wikolka |  Stargate:Antlantis
Stargate Atlantis
Stargate Atlantis je poměrně nový seriál odvozený od známé Hvězdné Brány (film z roku 1994, jeho myšlenka byla rozvinuta v seriálu SG1, na který právě Atlantis navazuje).
V posledních dvou epizodách sedmé řady (tehdy ještě) plukovník Jack O'Neill s antickými znalostmi nalezne na Antarktidě jakousi antickou bázi. V prvním díle osmé sezóny je doktorka Weirová převelena na výzkumnou stanici v Antarktidě, která je založena právě na této antické základně.
Zde doktor Daniel Jackson objeví adresu Atlantidy, čímž Weirová dostává jedinečnou příležitost: má sestavit výzkumný tým a vyrazit na pravděpodobně jednosměrnou cestu do vzdálené galaxie...
Atlantis je -nový- seriál, který se trochu snaží odlišit od SG-1, ale vzhledem k tomu, že děje probíhají paralelně to není zase až tak nutné. Najdete zde jiné nepřátele (viz obrázek výše...), jiné technologie, a hlavně se dozvíte více o pádu mocných Antiků...


Novinky 2

27. března 2009 v 13:58 | Wikolka |  Jiné informace
Sci Fi Channel mění název
Po sedmnácti úspěšných letech mění současný domovský kanál Hvězdné brány své jméno a zanedlouho se tato televizní stanice bude prezentovat pod novým názvem "SyFy". Tento poněkud zvláštní název byl odvozen z původního, jde o jiný možný přepis výslovnosti. Spolu s tradičním jménem také televize přijde o tradiční logo zobrazující Saturn.
A co bylo důvodem této změny? Sci Fi Channel, který je součástí NBC Universal, která je majetkem General Electric, nechce název evokující preferenci jediného stylu. Stanice vysílá širší záběr pořadů ze světa fikce (fantasy, duchovno aj.) a starý název byl údajně matoucí. Zároveň je pojmenování Sci Fi natolik všeobecné, že není možné, aby se stalo ochrannou známkou.


První upoutávka na SG Universe již dnes večer
Dnes bude na Sci Fi Channelu odvysílán první teaser právě natáčeného seriálu Stargate: Universe. Stane se tak v reklamní pauze při finále Battlestar Galactica, které je vysíláno od 9 hodin večer tamního času. A podle Josepha Malloziho se možná dočkáme i pohledu na loď Destiny...

P.S.:Já už jsem ho viděla na oficálních stránkách a později ho sem i dám.

Jména prvních deseti epizod Stargate Universe
[Díky Josephu Mallozzimu známe nyní názvy epizod celé první poloviny úvodní série nového seriálu ze světa Hvězdné brány. Tady jsou:
1x01 - "Air Part 1″ (scénář: Robert C. Cooper, Brad Wright; režie: Andy Mikita)
1x02 - "Air Part 2″ (scénář: Robert C. Cooper, Brad Wright; režie: Andy Mikita)
1x03 - "Air Part 3″ (scénář: Robert C. Cooper, Brad Wright; režie: Andy Mikita)
1x04 - "Fire" (scénář: Brad Wright; režie: Peter DeLuise)
1x05 - "Water" (scénář: Carl Binder)
1x06 - "Earth" (scénář: Martin Gero)
1x07 - "Time" (scénář: Robert C. Cooper)
1x08 - "Life" (scénář: Carl Binder)
1x09 "Justice" (scénář: Alan McCullough)
1x10 "Space Part 1″ (scénář: Joseph Mallozzi)
(Zdroj: SG-1 Solutions)

Robert Carlyle: Universe bude nejtemnější Hvězdná

Podle představitele postavy dr. Nicholase Rushe čeká s příchodem nového seriálu na tradiční fanoušky Hvězdné brány překvapení. "Universe se od původních Stargate seriálů odlišuje mnohem temnějším laděním. Nepůjde ani tolik o interakci s mimozemskými druhy, spíše se dění bude točit kolem samotného přežití na lodi." Jen pro připomenutí, seriál se bude točit kolem několika lidí, kteří se shodou okolností ocitnou na palubě antického plavidla Destiny. "Nepočítalo se s tím, že tým na lodi zůstane a proto je naprosto nevhodně vybaven. Více než kdy dřív bude seriál vystavěn na vztazích postav a hereckých schopnostech jejich představitelů."
Jako příklad temnější podstaty příběhu Universe Carlyle uvedl 3 úmrtí v prvních třech hodinách seriálu, těšit se můžeme také na sebevraždu v třetím díle. Naštěstí se však nemusíme obávat absence humoru, který je pro Hvězdnou bránu typický - hlavně David Blue (který hraje postavu jménem Eli Wallace) prý tvoří jakýsi komický reliéf seriálu.
(Zdroj: GW)




Fotečky

27. března 2009 v 10:20 | Wikolka |  Fotečky


Planety 1.část

25. března 2009 v 16:52 | Wikolka |  Planety a Technologie

Abydos

Abydos je první planetou, kterou lidé ze Země navštívili. Místní obyvatele sem zavlekl goa'uld Ra, aby mu zde těžili minerál, zvaný naquadah. Hvězdná brána se na této planetě nachází v pyramidě, která slouží k přistávání goa'udských mateřských lodí. Kolem planety obíhají tři měsíce a den zde trvá 36 pozemských hodin. Na poušti žijí podivná zvířata, kterých Abydosané využívají. Daniel Jackson zde také objevil jakousi "mapu Hvězdných bran", která umožnila lidem prozkoumávání nových planet a objevování nových civilizací.
Celá planeta však byla v díle 6x22 - Full Circle zničena Anubisovou mateřskou lodí, naštěstí se jeho obyvatelům podařilo za pomocí Omy Desaly povznést.

Altair

Atmosféra na Alrairu byla zamořena, a proto si zdejší obyvatelé vybudovali rozsáhlý podzemní komplex. Svou mysl přesunuli do uměle vytvořených těl. Časem většina Altaiřanů komplex opustila a odešla bránou, až na jednoho - Harlana. Ten po příchodu SG-1 vyrobil jejich kopie, aby mu pomáhali udržovat podzemní komplex, který se po dlouhých staletích začal rozpadat.

Argos

Planeta, která trochu připomíná klima Středomoří. Goa'uld Phelops sem přivedl obyvatele a zkrátil jim délku života pomocí nanotechnologie na pouhých na 100 dní. Díky tomu mohl v krátké době prostudovat, jak se lidská rasa bude vyvíjet v průběhu tisíců let.

BP6-3Q1

Planeta s moderní civilizací. Místí rasa zde byla vyhubena obrovským nebezpečným hmyzem. Po píchnutí tímto hmyzem proběhne v lidském těle transformace DNA a zrodí se dalších deset tvorů připomínajících velké komáry.

Cimmeria

Cimmeria je planeta, jež je pod ochranou asgardů. Goa'uldi i jaffové se sem bojí vstoupit, neboť se zde nachází zařízení - tzv. Thorovo kladivo, které chrání místní obyvatele tím, že když zjistí přítomnost goa'ulda, tak jej transportuje do labyrintu, na jehož konci je goa'uld vyjmut z těla hostitele a jaffa bez symbionta zemře.
Cimmerianci jsou mírumilovní lidé, věří v Thora, jako ve svého boha. Kvůli Teal'covi bylo kladivo zničeno a planetu obsadil goa'uld Her-ur. Teamu SG-1 se podařilo za pomocí Gairwyn kontaktovat Thora a osvobodit tak planetu od goa'uldů.

Delmak

Delmak je domovská planeta goa'ulda Sokara. Shromažďoval zde svou armádu. Apophisovi se podařilo po odstranění Sokara získat vládu nad Delmakem.

Edora

Oběžná dráha Edory prochází pásem asteroidů, což každý rok způsobuje tzv. "ohnivý déšť". Po každých 150 letech se Edora přiblíží tomuto pásu asteroidů natolik, že začnou padat na její povrch. Na planetě jsou rozsáhlé lesy a v půdě se nachází

Euronda

Na Eurondě již řadu let zuří občanská válka. Euronďané chtěli po Zemi, aby jim pomohla tuto řadu let trvající válku vyhrát. Podařilo se však zjistit, že Euronďané tuto válku začali, neboť chtěli celou planetu jen pro sebe.

Hanka

Na planetě zvané Hanka ( P8X-987 ), která je poblíž černé díry, prováděla řadu let genetické pokusy Nyrrti. SG-7 zde zřídila observatoř pro pozorování černé díry. Po příchodu Nyrrti byli všichni i SG-7 zavražděni. Přežila pouze jedna dívka, které Nyrrti implantovala výbušninu s tím, že ji SG-1 vezmou na Zemi. To se stalo.Avšak vše dopadlo dobře a dívka přežila. Planeta má výbornou faunu.

Hedante

Planetu Hedante používali Taldořané jako vězení. Nenachází se zde DHD, a tak je znemožněn útěk komukoli, kdo se sem dostane. Každý den se sem Hvězdnou bránou dodává vězňům jídlo. SG-1 je sem také poslána. Sam se podaří za pomocí Liney vyrobit dostatečné množství energie a utéct na Zemi.

Chulak

Chulak je planeta Apophisových jaffů. Jsou zde také rozsáhlé lesy a chrámy, ve kterých jsou uchovávání nedospělí symbionti. Z Chulaku pochází i Teal'c, který býval Apophisovým prvním mužem. Apophis sem zavlekl v díle Děti bohů Sha'uri a Ska'aru, aby z nich učinil hostitele.

Juna

Juna byla obsazena Her-urem až do té doby, než sem přišla SG-1 a pomohla zdejším obyvatelům ke svobodě. Po odchodu SG-1 si planetu přivlastnil další goa'uld - Cronoss. Ten byl za pomocí kopií SG-1 zabit a místní lidé mohou žít opět svobodně.

Videjka 1

25. března 2009 v 16:50 | Wikolka |  Videjka


Ta písnička je trochu úlet. Ale videjko je super



Záchrana nebo smrt? 1.díl

25. března 2009 v 16:45 | Wikolka |  Povídky
Přetože Jenifer je normální holka, tak se jí zdálo, že je i přestože trochu jiná. Měla ráda věci co ostatní nesnášeli. I její rodiče se o ní staraly trochu jinak než ostatní rodiče. A dokonce její vlastnosti a schopnosti byly jiné. Uměla mluvit z duchy, když se naštavala tak s ní šel starch a někdy mluvila jiným hlasem. Rodiče jí řekly její minulost, že je z jiné planety. A, že musí na Zemi zůstat nebo by jí zabily.
" Jenifer, vstávej. Jdeš do školy."volala její máma
"Jo už jdu"řekne Jenifer, tak se oblekla a šla dolů. Tam se na snídala a šla do školy.
"Ahoj Casandro. Jak se máš?"zeptala se Jenny
"Dobrý"řekla Casandra a vzdálila. A Jenny si uvědomila, že na to její tajemství přišla. Tak Jenny vrátila domů a řekla to mámě a tátovi a oni řekly, že musí pryč. Nebo na ní přídou, ale než se stihly sbalit, tak to řekla Casandra s ví mámě. A ta to řekla SG-1 a tí se tam hned vydaly.....
"Otevřete."řekl Jack
" Proč?"my jsme nic neudělaly. A naše dcera taky nic."řekla Jennina máma
"Prosím otevřete. My vám chceme pomoct"odpověděla Sam. Tak Jennina máma otevřela a pustila je dovnitř. A tam jim vše řeknou a Jenny omdlí.Tak ji odvezou na základnu a tam ji vyšetří.......
------------------------------Pokračování přístě--------------------------------------
P.S.:Já vím, že je to krátké, ale příště bude delší.......A doufám, že se líbí

Prosím...........

23. března 2009 v 6:11 | Wikolka |  Jiné informace
Chtěla bych poprosit všechny co sem chodí, aby se podívaly na můj další blog o seriálu Sanctuary. Funguje už dva měsíce a vůbec nikdo mi tam nechodí, tak by bylo fajn kdyby se tam někdo podíval. Tady je odkaz: http://sanc-tuary.blog.cz/
A prosim písněte tam koment. Díky Wikolka

První čtyři členské průkazy

22. března 2009 v 6:16 | Wikolka |  Fanclub
Tady jsou první čtyři průkzy. Můžete se dál přihlašovat. A odkaz sem i dám.Tady se dál přihlašujte
1.
2.
3.
4.
A doufám, že se líbí

Zakládám FC

21. března 2009 v 6:30 | Wikolka |  Fanclub
Rozhodla jsem se založit fanklub a bude založený na Hvězdné Bráně....Stát se členem může být každý.................... Tak,aby se mohl stát členm ať vyplní tyto údaje:
1. Adresa a jméno blogíku
2.Přezdívka
3.Email a ICQ(když někdo ICQ nemá, tak to nevadí)
4.Chceš členský průkaz?
Ano/Ne
5.Chceš potom poslat členský průkaz na email?
Ano/Ne

Mám blog o Amandě

21. března 2009 v 6:16 | Wikolka |  Jiné informace
Vytvořila jsem blog jen o Amandě Tapping. Je tprve na začátku a byla bych ráda kdyby se mi tam někdo zvás kouknul. Doufám, že se bude líbit

Fotky Corina Nemce(Jonas)

19. března 2009 v 16:12 | Wikolka |  Corin Nemec